Bilder

Skyfall – galapremiär

Skyfall  2012 – 143 min.  –  Action  | Adventure | Thriller  –  26 October (Sweden)

Bond’s loyalty to M is tested as her past comes back to haunt her. As MI6 comes under attack, 007 must track down and destroy the threat, no matter how personal the cost.

Director: Sam Mendes

Writers: Neal Purvis, Robert Wade 

Stars: Daniel Craig, Helen McCory, Javier Bardem

Galapremiären av Skyfall – James Bond 007 skedde den 24 okt.2012 på biograf Rigoletto i Stockholm inför en större samling inbjudna VIP gäster. Champagnen flödade och utsökt tilltugg serverades i foajén.  Alla VIP gäster fick sedan se en 2:25 timmars lång filmvisning innan bussarna körde det exklusiva sällskapet till stora efterfesten i Stadshuset.  En fantastisk efterfest väntade i Blå Hallen samt vackra Gyllene Salen, där det bjöds på specialkomponerade bufféer, utvalda viner, underhållning, cocktails och många fina överraskningar. För regi stod Zap Events & PR. Detta var en så härligt glamorös gala som man inte glömmer, speciellt med fint celebert besök av ingen mindre än årets bondbrud Naomi Harris – MI6 Field agent EVE, och Ola Rapace – PATRICE, se våra bilder här:

Svensk titel: Skyfall Världspremiärdatum: 25 oktober 2012 i London Brittiskt premiärdatum: 26 oktober 2012 Svenskt premiärdatum: 26 oktober 2012 Amerikanskt premiärdatum: 9 november 2012 Längd: 2.22 Producenter: Barbara Broccoli & Michael G Wilson, Eon Productions Regi: Sam Mendes Manus: Neal Purvis & Robert Wade, bearbetat av John Logan Foto: Roger Deakins Scenografi: Dennis Gassner Musik: Thomas Newman Titellåt: Adele: ”Skyfall” Filmbolag: MGM / Columbia

Med Daniel Craig, Naomie Harris, Berenice Marlohe, Javier Bardem, Albert Finney, Judi Dench, Ben Whishaw, Rory Kinnear, Ola Rapace och Ralph Fiennes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s