Bilder

Svenska Turistgalan 2012

Turistgalan genomfördes i år för sjunde året i rad och är den självklara mötesplatsen för svenska turistnäringen och dess intressenter. Årets tema var ”Innovation 2020”- var står vi idag och vad måste utvecklas mot framtiden, hur ska Sverige hävda sig i världen och vad betyder Sverige för världen – hur och var måste utvecklas för att nå vår gemensamma vision år 2020. Galatemat präglade dagens mingel, seminarier, såväl under den glittrande galakvällen. Galakvällen ägde rum torsdagen den 18 oktober på China Teatern och Berns Salonger i Stockholm.

Vinnare av TRIP Global Award till ”Den bästa upplevelsen i Sverige” 2012:

SKANSEN

Slutresultat: 1 Skansen 2 Strömma Kanalbolagets skärgårdsturer 3 Aurora Sky Station i Abisko 4 Fotografiska 5 Treehotel 6 Kolmården 7 Liseberg 8 Säfsen Resort

Urvalsprocessen har genomförts på åtta viktiga utlandsmarknader för Sverige: Norge, Finland, Danmark, Tyskland, Nederländerna, England, USA och Ryssland. Juryn består av researrangörer från respektive land. Cirka 30 arrangörer deltar.

Svenska Turistgalan är en årligen återkommande inspirations- och kunskapsdag med konferens, prisceremonier och galamiddag. Svenska Turistgalan har etablerats som en gemensam mötesplats där hela näringen och dess intressenter samlas för att inspireras, bygga nätverk och premiera näringens framgångsrika aktörer. Galan sammanför representanter från hela den svenska rese- och turistnäringen samt företag och organisationer från privat och offentlig sektor.
Svenska Turistgalan har blivit publikt känd, synliggör goda och intressanta turismutvecklingsexempel och genomförs årligen under hösten som en av de viktigaste affärsmötesplatserna för näringen. Galan fokuserar på mötet mellan människor och företag, kombinerat med inspirerande föreläsningar i en attraktiv miljö. Målet är att skapa och bygga relationer mellan konkurrenter, över branschgränser och över region- och nationsgränser.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s