Bilder

Höstmodevisning Dansmuseet 2012

Alexandra Charles & Birgitta Stubbing bjöd in nya trevliga gäster för en höstmodevisning 24-09-2012 på Dansmuseet i Stockholm. Det bjöds på Mauro prosecco, och en trevlig komponerad hösttallrik med div.delikatesser. Underhållning av opera artisten Katarina Fallholm. Flertalet olika modebutiker visade upp sin höstkollektion på visningen, och sedan fick alla varsin goodiebag att ta med sig hem i den kyliga höstkvällen. Kvällens sponsorer: Aco Hud AB, Atelier Restylane, Chokladfabriken, Dansmuseet, Friggs, Senses Wineclub/Oenoforos, Svensk Damtidning. Här följer årets bilder:

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s