Bilder

Anna Benson bokrelease Why not?

Anna Benson har skrivit en bok igen. Why not? heter den och handlar om just det. Varför skulle det vara omöjligt att bli svensk mästare, marknadschef, programledare, vd, journalist, konstnär, skådespelare eller författare? Det går! Det är jag ett levande exempel på. /AnnaTisdagen den 5 juni på Hotel Anglais var det bokrelease med Anna Bensons nya bok ”Why not” i regi av Subito.

Anna Benson arbetar som författare, konstnär och journalist men är också ambassadör för kvinnligt entreprenörskap i Sverige och föreläser mycket i ämnet “Why not?”. Boken gick naturligtvis att köpa på plats och du fick den personligt signerad. Kan du inte komma men vill köpa boken finns den att beställa här bland annat http://www.bokia.se/why-not-12809003 för signerat ex www.annabenson.se

”Har du någon dröm? Tror du på dig själv?
Den här boken handlar om att följa sina drömmar och att våga tro på sig själv. Why not? är mitt motto i livet. Tänkvärt, eller hur? För visst ångrar du hellre något du har gjort än något du aldrig vågade göra? Intervjua världens största kvinnliga golfspelare åt Sveriges största tidning? Ha James Bond i sängen? Skriva tre böcker före 30 års ålder? Utsåld vernissage i Miami? Släppa en skiva? Vd som 24-åring? SM-guld? Javisst! Why not? Att det inte skulle gå faller mig över huvud taget aldrig in. Jag tänker inte så”

2 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s