Bilder

Lace and Goodies

Lace & Goodies är en ny tilltalande, trendig och innovativ livsstilsbutik. Konceptet är inriktat på att i en sofistikerad omgivning erbjuda ett brett sortiment av lekfulla produkter, lingerie och intimaccessoarer. Här kommer kunden att få känslan av att gå in i en sensuell godisbutik.

Butiken är smakfullt inredd på två plan med en ljus och lättfull atmosfär, och för att kunden alltid ska känna sig bekväm och välkommen så är all personal i butiken kvinnlig. Dessutom är en av varje produkt framtagen ur sin förpackning så att kunden själv kan känna på dess kvalité och få en uppfattning om produktens egenskaper.

Med kundens integritet i tanke erbjuder Lace & Goodies även en unik shoppingservice som ett alternativ till att själv plocka ihop produkterna. Här ges möjligheten att med hjälp av en mobilapplikation enkelt få ytterligare information om de önskade produkterna. Man kan sedan skapa en lista över utvalda artiklar och med ett knapptryck skicka listan till kassan. Vill man inte använda sin mobiltelefon så går det självklart bra att skriva ner produktens artikelnummer som tydligt visas bredvid varan. Personalen hämtar sedan varorna, redan inslagna i vitt täckande papper, till kassan. En mycket effektiv och diskret shoppinglösning.

Butikens sortiment täcker alla prisklasser men fokus ligger på noggrant utvalda produkter med hög kvalité och kroppsvänligt material. Även då butiken främst riktar in sig mot kvinnor så är självklart även killar välkomna, många killar av idag vill ju ta hand om sin partners behov.

Förutom de sensuella leksakerna så erbjuder även Lace & Goodies ett stort utbud av underkläder, sensuell kosmetika, smycken, doftljus & oljor. Vi ser verkligen fram emot öppningen av Lace & Goodies och att kunna erbjuda alla fantastiska kvinnor ett utbud och bemötande som är unikt.

Butiken kommer även att erbjuda olika temainriktade event för både kvinnor och par. Man kan dessutom skräddarsy ett eget event för exempelvis tjejkvällar, temakvällar, möhippor etc.  Butiksinvigningen på Regeringsgatan 76 i Stockholm skedde i regi av ONE37 den 12 April 2012.

1 svar »

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s