Bilder

Scan köttlansering 2012

Scan – från svenska gårdar sedan 1899 Scan är ett av Sveriges mest omtyckta varumärken och förknippas med svenskt ursprung, trygghet och kvalitet. Genom vårt arbete från gård till bord har vi unik kontroll på djuromsorg, miljö och kvalitet. Scan AB ingår i koncernen HKScan som är ett av norra Europas största livsmedelsföretag inom kött, charkuterivaror och färdigmat. Scan AB omsätter 10 Mdr SEK och har 3 000 medarbetare. HKScan-koncernen har 11 000 medarbetare och en omsättning som uppgår till 20 Mdr SEK.

Nya produkter i Scans koncept är bäckenbenshängt nötkött till restaurang och storhushåll, lokalt gårdskött mot restaurang och storhushåll, pepprig smörgåsmat, förbättrat recept i Scans pyttipanna, kryddiga premiumkorvar med hög kötthalt, Gloucester årets kryddiga korv, grillstekt granatäpple, BBQ-schnitzel mild hickory, grillbacon.

Ovan bilder kommer ifrån Scan-lanseringen på Restaurangakademin vid Globen i Stockholm den 13 Mars 2012.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s