Bilder

VW Beetle 2012 – premiärvisning

När Volkswagen efter mycket funderande gjorde verklighet av sin konceptbil 1999 namngav man den nya ”Bubblan” till ”New Beetle”. Ganska logiskt, just då, men vad ger man då efterföljaren för namn tio år senare? ”New 2012 Beetle”? 

Tisdagen den 10 Januari bjöd VW in till premiär av Nya Beetle 2012! Det bjöds på tilltugg och dricka av alla de sorter på VW showroom vid Norrmalmstorg i Stockholm city. Senaste generationen Beetle lanserade Volkswagen på tre platser runt om i världen. Läs mer om lanseringen och alla fakta kring VW Beetle genom att klicka på den markerade länken. ännu mer information finns hos svenska Volkswagen (klicka på länken). Möjligtvis kan man vid dessa högtidliga tillfällen sträcka sig till att kalla den nya generationen för ”21st Century Beetle”.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s