Årets Mappie

Årets mappie 2010

Vem blev årets Mappie under måndagkvällen på Grand Hotel? Vi kan avslöja att det blev Carin Götblad, länspolismästare i Stockholm, som utsetts till årets mappie 2010 av Amelia Adamos M-magasin. Götblad fick priset ”För att hon bryter ny mark med sin mjuk-tuffa ledarstil: mera dialog och mindre peka med hela handen.”, som delar av motiveringen löd.

Utmärkelsen årets mappie instiftades av M-magasin för fem år sedan och tilldelas kvinnor över 50 år som inspirerat och åstadkommit något anmärkningsvärt under årets som gått. Tidigare pristagare är bland annat Maud Olofsson och Elisabet Höglund.

Under kvällen utsågs även skådespelerskan Marie Göranzon till årets kulturmappie, SVT:s vd Eva Hamilton blev årets maktmappie, politikern Gudrun Schyman blev årets opinionsmappie, smyckesdesignern Efva Attling årets stilmappie och danska drottning Margrethe utnämndes till årets utländska mappie. Fantastisk tillställing på Grand Hotel anordnat av Zap Events & PR. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s