Bilder

Strömmafesten 2010

Årets höjdpunkt 2010 är här! Strömma kanal hälsade oss varmt välkomna till en härlig kväll i Nybroviken. De radade upp sina vackra fartyg, och bjöd in på oss på en härlig underhållning.  Ombord på båtarna bjöd alla krögarna på sin favoritmat, med dryck därtill ifrån sina fina vinagenter. Strömmafesten 2010 blev något verkligen extra som man absolut inte fick missa, en fest för de speciellt inbjudna. Så, ni som var där, känn er speciellt utvalda för att ha deltagit på året Strömmafest. Hurra för Strömma, ni är bäst!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s