Airline

Svenska Turistgalan 2010

Svenska Turistgalan ägde rum på Konserthuset under dagen, och galakvällen på Clarion sign. Vinnarna av Stora Turismpriset, TRIP Award och internationella TRIP Global Award korades.  Här följer årets vinnarlista, och bilder ifrån en fantastisk turistgala helt i klass med idrottsgalan i Globen.

Stora Turismpriset

Vinnare: Fotografiska
Stora Turismpriset delades ut av Stiftelsen för kunskapsfrämjande inom turism, huvudman Tillväxtverket. Övriga finalister var Skogens Konung, Orsa Grönklitt, Älgens Hus, Kosta Boda Art Hotel och Lokalproducerat i Väst.

TRIP Global Award – “Den bästa upplevelsen i Sverige”

Vinnare: Göta Kanal Rederi
”Den bästa upplevelsen i Sverige” röstades fram av utländska researrangörer från Frankrike, Italien, Spanien, Tyskland, Holland, Italien, Ryssland och USA. Priset har instiftats av Rese- och Turistnäringen i Sverige (RTS), i samarbete med Visit Sweden. Prisutdelare var handelsminister Ewa Björling. Övriga finalister var Kungsleden, Astrid Lindgrens Värld, Göta Kanal Rederi, Skansen, Åre/Skistar, Stockholm Adventure och Säfsen Resort.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s